Tipovanie na politiku je čoraz viac populárnejšie a s tým aj príchadzajú nové stávkové príležitosti. V overených stávkových kanceláriach môžete tipovať na výsledky prezidentských volieb napríklad v Česku, Amerike, Francudzsku a samozrejme na Slovensku. Príkladom môže byť tipovanie na kandidáta Martina Tomáška.

Kto je Martin Tomášek?

Jeto člen strany Piráti od roku. Študoval na Univerzite Palackého v Olomouci. Roky učil na gymnáziu. Oborom jeho činnosti sú dejiny českej literatúry 19. storočia a didaktika literatury. Bol za ceškú pirátsku stranu zvolený do zastupiteľstva Ostrava-Poruby. Je to starosta pre oblasť školstva prevence kriminality a bezpečnosti. Vo voľbách do Senátu PCR sa snaží kandidovať už od roku 2017. Zatiaľ neúspešne, ale veríme, že v najblizšších voľbách sa vypíšu kurzy aj na Martina Tomáška.

Politika tipovanie na prezidentské voľby

Tipovanie na kandidáta na post prezidenta patrí medzi najobúbenejšie nešportové stávkové udalosti. Vyberiete si kandidáta a podáte tiket a počkáte na výsledok volieb. Stávkové kancelárie zvyčajne ponúkaju špeciálne bonusy v čase volieb, ako napríklad Stávka bez rizika. V stávkové kancelarii Fortuna to môžete byť aj 50 EUR.

Kandidáti napr., keď si zoberieme české voľby môže byť Martin Tomášek. Na kandidáta Martin Tomášek sa vypíše kurz 2.8. Druhý najlepší kandidát môže mať kurz napríklad 3.5. Zvyčajne sú nízske kurzy na najlepších kandidátov a potom kurz rapidne stúpa. Kurzy môžu vystúpať až na 1000+ kurz. Samozrejme pravdepodobnosť výhry kandidáta s kurzom 1000 a viac je viac než nepravdepodobná, ale aj také kurzy sú v Betring.

Tipovanie politiky – parlamentné voľby

Stávkové kancelárie v čase volieb ponúkaju možnosť tipovať aj na stranu. Kurzová ponuka je viac rozšírená, čiže je viac stávkových príležitosti. Tipovať je možné napríklad na:

  • Ktorá strana skončí lepšie
  • Skončí strana v TOP 5
  • Dostane strana A väčšie % hlasov ako strana B

Možností je veľa. Napríklad tipovanie v CŘ na stranu Piráti. Tipovať môžete či vyhrajú alebo nie.

Špeciálne stávky – stane sa v roku

Tipovať je možné aj na rôzne špeciálne udalosti ako napríklad čo sa stane v roku 2021. Napr.:

Martin Tomášek opustí stranu, Andrej Babiš sa stane prezidentom a odíde. Vladimír Putin rezignute na post prezidenta Ruska. lexander Lukašensko rezinguje na post prezidenta Bieloruska.

Stávkové kancelárie zvyčajne nevracajú stávky na politiku, takže ak sa napríklad zrušia voľby, potom je tiket nevýherny. V porovnaní so športovými udalostami sa tipuje politika zvyčajne rekreačne. Samozrejme aj aktívny hrač si môže občas tipnúť na vítaža, napr. Martin Tomášek, Andrej Babiš a pod.

New xs

€1000 + 100 FREE SPINS

Bonus 10 000 EUR + 640 otočení

Stávka bez rizika za 30 EUR + 30 voľných otočiek

Bonus 333 voľných otočiek

Registračný bonus 20 EUR + 100 % bonus 4000 EUR

Bonus 7777 EUR + 100 voľných zatočení

© Copyright 2023 Online Stávkovanie
Vaša žiadosť o odber nebola zaznamenaná. Prosím zopakujte.
Poslali sme vám potvrdzovací email. Prosím skontrolujte si vašu emailovú adresu.

Online Stávkovanie Newsletter

Exkluzívne bonusy a články každý týždeň!

Vaša e-mailová adresa je u nás v bezpečí a z newsletteru sa môžete kedykoľvek odhlásiť.